Булочки з персиковим повидлом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ароматні булочки до вашого столу.

Інгредієнти:


  • Молоко
    200 мл

  • Борошно
    700 гр

  • Масло вершкове
    50 гр

  • Олія рослинна
    100 мл

  • Яйце
    2 шт

  • Дріжджі сухі
    1 ч. ложка

  • Персикове повидло
    200 гр

  • Цукор
    1 склянка

  • Сіль
    1 ч. ложка

Приготування:


Крок 1
Розтопити в мікрохвильовці масло. Злегка остудіть.
Булочки с персиковым повидлом
Крок 2
У миску просійте борошно. В іншій мисці з'єднайте молоко і дріжджі. Молоко повинно бути теплим. До розійшлися дріжджам додайте 2 ст. ложки цукру і 1 ч. ложку солі. Розмішайте. Вбийте туди 1 яйце. Друге піде на змащування булочок. Молочно-яєчну суміш введіть в борошно.
Булочки с персиковым повидлом
Крок 3
Вымешевайте тісто. В останню чергу введіть розтоплене вершкове масло і 2-3 ст. ложки рослинної. Знову замісіть. Отримаємо готове тісто. Затягніть плівкою і дайте піднятися близько 2 годин.
Булочки с персиковым повидлом
Крок 4
Розділіть тісто на 15-20 кульок.
Булочки с персиковым повидлом
Крок 5
Кожну кульку розкачати руками в пласт. Вкладіть шматочок повидла.
Булочки с персиковым повидлом
Крок 6
Сформуйте булочку з повидлом всередині. Добре закрийте краю.
Булочки с персиковым повидлом
Крок 7
Висадіть булочки на деко з папером для випічки. Дайте 20 хвилин спокою. Булочки подминутся злегка. За хвилину до випічки змастити збитим яйцем і випекти. Для краси, зовнішню скоринку булки перед випічкою я посипала цукром.
Булочки с персиковым повидлом
Готово!
Духовка розігріта до 200 градусів. Випікаємо булки 20-25 хвилин.
Булочки с персиковым повидлом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок