Крем-карамель. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Улюблений багатьма десерт крем-карамель дійсно дуже смачний! Так і тане в роті!

Інгредієнти:


  • Цукор
    50 гр

  • Вода
    1 ст. л.

  • Яйце куряче
    1 шт.

  • Жовток
    1 шт.

  • Молоко
    125 мл

  • Вершки 33%
    125 мл

Приготування:


Крок 1
25 гр. цукру прогріти на сковороді, дати цукру розчинитися і перетворитися в карамель.
Додати 1 ст. л. води і відразу ж розлити по теплим формочках.

Крем-карамель
Крок 2
25 гр. цукру, яйце і жовток збити, влити, не припиняючи збивати, молоко.
Крем-карамель
Крок 3
А потім вершки.

Крем-карамель
Крок 4
Розлити масу по формах із застиглою карамеллю і поставити в високий деко з водою, щоб вода доходила до середини формочок. Випікати при 140 градусах 35 хвилин, стежачи за тим, щоб вода не випарувалася і не закипала.
Крем-карамель
Готово!
При подачі накрити кожну форму блюдцем, перевернути - і крем-карамель легко вислизне.
Приємного апетиту!

Крем-карамель

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок