Торт "Вечірній". Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Торт для початківців кулінарів, але тим не менш дуже смачний і ніжний. Звертаю увагу на крем, він вариться на основі звичайного цільного молока та згущеного.

Інгредієнти:


  • Яйце
    3 шт.

  • Цукор
    0,5 скл. в тісто, 3 ст. л. крем

  • Борошно
    0,5 скл. в тісто, 1,5 ст. л. крем

  • Молоко
    1 склянка 250 мл

  • Молоко згущене
    0,5 банки

  • Жовток
    2 шт.

  • Шоколад чорний
    50 р.

  • Какао порошок
    1 ч. л.

  • Вершки для збивання
    200 р.

  • Сода (погасити)
    1 ч. л. без верху

Приготування:


Беремо 3 яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в круту піну.

Торт

Поступово додаємо 0,5 склянки цукру.

Торт

Потім жовтки, борошно(дуже акуратно частинами перемішувати)і соду (погасити).

Торт

Форму (діаметр 20-22 см) вистилаємо папером для випічки, виливаємо тісто і ставимо в духовку, розігріту до 170-175 градусів хвилин на 35. Печемо до "сухої сірники".

Торт

Ось такий корж виходить.

Торт

Крем. Молоко з'єднуємо зі згущеним молоком. Добре перемішуємо і ставимо на плиту. Жовтки розтираємо з цукром і борошном, додаємо 2 - 3 ст. л. молока. Коли молоко закипить, вливаємо жовтково-цукрову суміш і варимо до загустіння.

Торт

Корж розрізаємо на дві частини і змащуємо кремом.

Торт

Поливаємо розтопленим шоколадом.

Торт

Прикрашаємо збитими вершками з какао. Можна і без них. Просто добре змастити боки торта кремом і посипати горіхами або печивом.

Торт

У розрізі.

Торт

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок