Борщ з лечо і аджикою. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Борщ - це класична українська страва, яке практично стало слов'янським. Хочу підказати вам як 1,5 столових ложки аджики, додадуть борщу ні з чим не порівнянний смак і аромат.Буряк вибирайте невелику. Колір у неї повинен бути темний, насичений, тоді й борщу буде буряковий колір.Є ще одна маленька хитрість, щоб борщ не втратив колір, після введення в нього буряків, не закривайте його кришкою, до тих пір, поки борщ трохи не охолоне. І ще одне. Ми завжди заготовляємо лечо, яким любимо покращувати смак борщу.

Інгредієнти:


  • Бульйон курячий
    3 літра

  • Буряк
    2 шт.

  • Картопля
    4 шт.

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Морква
    2 шт.

  • Часник
    4 зуб.

  • Цибуля зелена
    0,3 пучка

  • Капуста білоголова
    0,5 вилка

  • Лечо
    0,5 л бан.

  • Аджика
    1,5 ст. ло

  • Зелень
    0,5 пучка

  • Томатна паста
    70 г

  • Перець чорний
    за смаком

  • Сіль морська
    за смаком

  • Олія рослинна
    4 ст. лож.

Приготування:


Крок 1
Для приготування борщу нам знадобиться бульйон, картопля, буряк, цибуля, капуста, часник, цибуля зелена, лечо, аджика, томатна паста, зелень, перець, сіль.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 2
Картоплю миємо, чистимо, нарізаємо і відправляємо варитися в бульйон.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 3
Буряк чистимо і нарізаємо соломкою.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 4
Моркву нарізаємо соломкою.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 5
Цибулю нарізаємо кубиками.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 6
Капусту дрібно нарізаємо.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 7
Цибулю і моркву відправляємо пассероваться.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 8
Буряк відправляємо пассероваться. Коли буряк стане м'якою, додамо лечо і томатну пасту, аджику і зелень.
Борщ с лечо и аджикой
Крок 9
Коли картопля готова додаємо пасеровку, капусту і буряк. Даємо покипіти разом хвилин 10.
Борщ с лечо и аджикой
Готово!
Подавати можна за бажанням зі сметаною.
Борщ с лечо и аджикой

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок