Ікра кабачкова в мультиварці. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ніжна ікра, напрочуд смачна. Її можна приготувати і вживати зараз, а можна уварити на протязі пів години і закатати в банки на зиму.

Інгредієнти:


  • Кабачки
    3 шт.

  • Цибуля ріпчаста
    2 шт.

  • Морква
    2 шт.

  • Перець болгарський солодкий
    1 шт.

  • Помідори
    5 шт

  • Часник
    4 зуб.

  • Олія рослинна
    4-5 ст. л.

  • Сіль
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Для приготування ікри нам знадобляться кабачки, цибуля, морква, перець, помідори, часник і рослинне масло.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 2
Кабачки нарізаємо кубиками.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 3
Перець нарізаємо кубиками.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 4
Цибулю нарізаємо кубиками, брусочками моркву.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 5
Шкірку біля помідор надрізаємо хрест навхрест. Опускаємо помідори на 30 секунд в окріп. Потім під холодну воду. Знімаємо шкірку.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 6
Помідори нарізаємо дрібними кубиками.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 7
У чашу мультиварки налийте олію, викладіть цибулю і моркву. Увімкніть режим *Гасіння* на 20 хвилин. Час від часу перемішуйте, щоб не підгоріло.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 8
Додаємо кабачки, перець і помідори. Виставляємо режим *Гасіння* ще на 20 хвилин. Час від часу перемішуємо. За п'ять хвилин до кінця гасіння додаємо видавлений через прес часник.
Икра кабачковая в мультиварке
Крок 9
Викладаємо ікру в іншу каструльку і пробиваємо блендером.
Икра кабачковая в мультиварке
Готово!
Солимо за смаком. Якщо ви бажаєте приготувати ікру на зиму, тоді варіть її на невеликому вогні протягом пів години, постійно помішуючи. Розкладіть у пів літрові баночки і поставте стерилізувати протягом 30 хвилин, потім загорніть кришками.
Икра кабачковая в мультиварке

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок