Хліб з какао-порошком. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Самий звичайний хліб на смак. Какао взагалі не чутно.

Інгредієнти:


  • Борошно
    700 гр.

  • Вода
    300 мл.

  • Цукор
    1 ст. лож.

  • Сіль
    1 ст. лож.

  • Какао-порошок
    1 ст. лож.

  • Дріжджі сухі
    1 чай.лож.

Приготування:


Крок 1
Підготувати продукти.
Хлеб с какао-порошком
Крок 2
У теплій воді розмішати сіль, цукор, дріжджі і 2 ложки борошна. Поставити в тепле місце хвилин на 20.
Хлеб с какао-порошком
Крок 3
Опара ожила.
Хлеб с какао-порошком
Крок 4
Половину опари вилити в другу миску. В одну миску додати борошно і какао, а в другу одну борошно.
Хлеб с какао-порошком
Крок 5
Замісити тісто окремо з борошном і окремо з какао. Викласти в миску і накрити плівкою на годину.
Хлеб с какао-порошком
Крок 6
Тісто виросло в обсязі. Потрібно його обім'яти.
Хлеб с какао-порошком
Крок 7
Викласти на стіл і надати форму прямокутника.
Хлеб с какао-порошком
Крок 8
Накласти одне тісто на інше.
Хлеб с какао-порошком
Крок 9
Закрутити. Сформувати рулет.
Хлеб с какао-порошком
Крок 10
Викласти у форму і поставити в тепле місце.
Хлеб с какао-порошком
Крок 11
Тісто виросло і можна випікати при температурі 210 градусів 35 хвилин.
Хлеб с какао-порошком
Крок 12
Готовий хліб вийняти з форми і поставити на решітку до повного охолодження.
Хлеб с какао-порошком
Готово!
У розрізі гарний хліб виходить.
Хлеб с какао-порошком

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок