Крем-суп з брокколі

Перші страви, Супи

DSC 9709 Крем суп з брокколі

22 гр вершкового несолоного масла,

85 гр ріпчастої цибулі (невелика цибулина),

22 гр стебла селери (1 стебло),

350 гр броколі,

62 гр бланшированной брокколі, для прикраси,

1 л Велюте,

500 мл білого бульйону,

175 мл жирних вершків,

сіль, перець.


Цей рецепт був узятий з книги «On Cooking» (стор. 287). Я довго шукала той самий ідеальний рецепт крем-супу на просторах інтернету, але всі мої спроби терпіли фіаско. Те багато вершків, то чи не густий. А за цим рецептом суп вийшов ідеальний Дуже ніжний, дійсно кремовий, з багатим насиченим смаком. Готувати його не складно і швидко, але за умови, що всі інгредієнти підготовлені заздалегідь.


Інгредієнти:

DSC 9682 Крем суп з брокколі



1. Нарізаємо цибулю і селеру.

DSC 9683 Крем суп з брокколі



2. Розтоплюємо масло в каструльці, додаємо туди брокколі, цибулю і селеру, тушкуємо кілька хвилин, поки овочі не стануть м'якше.

DSC 9686 Крем суп з брокколі



3. Додаємо до овочів Велюте.

DSC 9690 Крем суп з брокколі



4. Варимо близько 15 хвилин, поки овочі не стануть повністю м'якими.

DSC 9691 Крем суп з брокколі



5. Далі відправляємо наш суп в блендер, збиваємо до повного пюре.

DSC 9694 Крем суп з брокколі



6. Після цього протираємо суп через сито.

DSC 9699 Крем суп з брокколі



7. Повертаємо суп на плиту і розбавляємо його гарячим бульйоном до бажаної консистенції. Не обов'язково додавати всі 500 мл, адже комусь подобається більш густий, комусь пожиже. Солимо, перчимо, якщо потрібно.

DSC 9701 Крем суп з брокколі



8. Включаємо під супом самий маленький вогонь, додаємо гарячі вершки. Ніколи не додавайте в крем-суп холодні вершки, вони обов'язково повинні бути гарячі (як і бульйон) і додані безпосередньо перед самою подачею. Добре перемішуємо і вимикаємо суп.

DSC 9702 Крем суп з брокколі



9. Все

DSC 9714 Крем суп з брокколі





Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок