Царська ватрушка. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Шикарна ватрушка,яка більше нагадує торт.Дуже-дуже смачно!Спасибі за рецепт Людмилі Новосьолової.

Інгредієнти:


  • Борошно пшенична
    240 г

  • Цукор
    1.5 склянки

  • Масло вершкове
    100 г

  • Сир домашній
    0.5 кг

  • Яйця
    3 шт

  • Ванільний цукор
    1 пакетик

  • Розпушувач
    10 г

  • Молоко згущене
    0.5 банки

  • Сметана
    4-5 ст. л.

  • Шоколад чорний
    50 г

Приготування:


Крок 1
Борошно з вершковим маслом порубати ножем, додати цукор, розпушувач і розтерти пальцями в крихту.
Царская ватрушка
Крок 2
У комбайні змішати сир, яйця, цукор і ванільний цукор.
Царская ватрушка
Крок 3
Роз'ємну форму 24 см застелити пекарської папером, викласти, чергуючи шарами, борошняну крихту, сирну суміш., знову борошняну крихту, знову сирну суміш і покрити борошняний крихтою.
Ставимо в духовку на 1 годину при 180 градусах.
Царская ватрушка
Крок 4
Приготувати заливку: змішати сметану зі згущеним молоком віночком до однорідності.
Царская ватрушка
Крок 5
Шоколад поламати на шматочки, додати сметану або вершки і розтопити на водяній бані.
Царская ватрушка
Крок 6
Гарячу ватрушку прямо у формі залити сумішшю сметани і згущеного молока, чайною ложкою викласти зверху шоколад.
Царская ватрушка
Готово!
Коли ватрушка повністю охолоне, зняти з форми кільце і нарізати на порції.
Приємного апетиту!
Царская ватрушка

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок