Шикарна ватрушка,яка більше нагадує торт.Дуже-дуже смачно!Спасибі за рецепт Людмилі Новосьолової.
Інгредієнти:
Борошно пшенична
240 г
Цукор
1.5 склянки
Масло вершкове
100 г
Сир домашній
0.5 кг
Яйця
3 шт
Ванільний цукор
1 пакетик
Розпушувач
10 г
Молоко згущене
0.5 банки
Сметана
4-5 ст. л.
Шоколад чорний
50 г
Приготування:
Крок 1
Борошно з вершковим маслом порубати ножем, додати цукор, розпушувач і розтерти пальцями в крихту.
Крок 2
У комбайні змішати сир, яйця, цукор і ванільний цукор.
Крок 3
Роз'ємну форму 24 см застелити пекарської папером, викласти, чергуючи шарами, борошняну крихту, сирну суміш., знову борошняну крихту, знову сирну суміш і покрити борошняний крихтою.
Ставимо в духовку на 1 годину при 180 градусах.
Крок 4
Приготувати заливку: змішати сметану зі згущеним молоком віночком до однорідності.
Крок 5
Шоколад поламати на шматочки, додати сметану або вершки і розтопити на водяній бані.
Крок 6
Гарячу ватрушку прямо у формі залити сумішшю сметани і згущеного молока, чайною ложкою викласти зверху шоколад.
Готово!
Коли ватрушка повністю охолоне, зняти з форми кільце і нарізати на порції.
Приємного апетиту!