Розсольник для ледачих. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже люблю розсольник, але не завжди є час готувати його за всіма канонами на бульйоні. Я готую розсольник дуже швидко. Можливо, ви скажете, що мій варіант не зовсім розсольник, але я на оригінальність не претендую, а представляю вам свій варіант розсольнику.

Інгредієнти:


  • Цибулю білий
    1 шт

  • Морква
    1 шт

  • Картопля
    2 шт

  • Олія рослинна
    2 ст. л

  • Томатна паста
    1 ч. л

  • Томати у власному соку
    3 ст. л

  • Кубик бульйонний
    1 шт

  • Спеції
    за смаком

  • Зелень
    10 гр

  • Огірок солоний
    5-6 шт

Приготування:


Крок 1
Картоплю очищаємо від шкірки. наливаємо в каструлю 2 л води, ставимо на вогонь і даємо їй закипіти. Викладаємо картоплю в каструлю з водою, солимо і варимо до готовності. Я додаю у воду бульйонний кубик, що робить суп більш ароматним.
Рассольник для ленивых
Крок 2
Моркву і соленыые огірки натираємо на середній тертці. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком.
Рассольник для ленивых
Крок 3
У сковороді на оливковій олії обсмажуємо цибулю і моркву до м'якості, додаємо огірки і тушкуємо ще 5 хвилин.
Рассольник для ленивых
Крок 4
Додаємо томати у власному соку і томатну пасту. Даємо засмажки покипіти 3-4 хвилини.
Рассольник для ленивых
Крок 5
У готовий бульйон з картоплею викладаємо зажарку, додаємо спеції і зелень. Прокип'ятимо ще 2 хвилини всі разом і відключаємо вогонь.
Рассольник для ленивых
Готово!
Готовий суп розливаємо по порційних тарілках. Приємного апетиту!
Рассольник для ленивых

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок