Омлет з беконом

Сніданок, Рецепти для дітей, Другі страви

DSC 2954 Омлет з беконом

2 яйця,

1 ст. л. натурального йогурту,

бекон,

1 зубчик часнику,

помідор,

зелений лук.


Зазвичай вважається, що омлет готували на Близькому Сході в давнину. Збиті яйця змішували з нарізаними травами, смажили до готовності, і потім нарізали шматочками. Мабуть, це блюдо пройшло шлях від Близького Сходу та Північної Африки до Західної Європи, і в кожній країні оригінальний рецепт адаптували по-своєму, отримуючи такі страви, як Італійська Фріттата, Іспанська тортійя або Французький Омлет.


Інгредієнти:

DSC 2938 Омлет з беконом



1. Нарізаємо бекон і зубчик часнику. Часник можна нарезть крупно, або як вам більше подобається.

DSC 2939 Омлет з беконом



2. На розігріту сковорідку, без масла, викладаємо бекон і часник, смажимо на середньому вогні.

DSC 2940 Омлет з беконом



3. Поки бекон присмажується, збиваємо яйця з йогуртом.

DSC 2942 Омлет з беконом



4. Чекаємо, поки бекон добре підрум'яниться.

DSC 2946 Омлет з беконом



5. Виливаємо в сковороду збиті з йогуртом яйця. Солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь до мінімуму.

DSC 2948 Омлет з беконом



6. Зверху викладаємо нарізані кільцями помідори і посипаємо зеленою цибулею. Накриваємо кришкою і готуємо приблизно 3-5 хвилин. Головне не пережарити, щоб омлет залишився ніжний і повітряний.

DSC 2949 Омлет з беконом



7. Все Всього за 10 хвилин смачний і корисний сніданок готовий. Омлет вийшов дуже ніжний, за рахунок додавання в нього йогурту, замість молока, як у класичному варіанті.

DSC 2954 Омлет з беконом





Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок