Салат з курячими шлунками і зеленим горошком. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Блюдо для любителів курячих шлунків. М'які відварені курячі шлунки в поєднанні із зеленим горошком, яйцями, свіжим огірком, тертим сиром. Гостру нотку надають зелений лук і часник. Дуже ситний і смачний салат.

Інгредієнти:


  • Курячі шлунки
    300 грам

  • Горошок зелений консервований
    100 грам

  • Яйце
    3 штуки

  • Огірок свіжий
    1 штука

  • Цибуля зелена
    15 грам

  • Сир твердий
    50 грам

  • Часник
    2 зубчики

  • Майонез
    120 грам

  • Сіль
    2 грами

  • Перець чорний мелений
    2 щіпки

Приготування:


Крок 1
Курячі шлунки моєму, обрізаємо жир. Кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою. Варимо до м'якості 50-60 хвилин. Потім охолоджуємо і нарізаємо. Кладемо в салатник.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 2
До шлунків додаємо консервований зелений горошок.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 3
Зелену цибулю дрібно нарізаємо і кладемо також в салат.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 4
Будь-який твердий сир за вашим смаком тремо на тертці. Додаємо в салат.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 5
Свіжий огірочок миємо, ріжемо кубиком і додаємо у наше блюдо.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 6
Яйця варимо, охолоджуємо і чистимо. Нарізаємо дрібно. Це наступний інгредієнт салату.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 7
Часник чистимо і подрібнюємо, додаємо в салатник.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 8
Заправляємо салат майонезом або майонезом зі сметаною.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Крок 9
Солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо всі інгредієнти.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком
Готово!
Салат з курячих шлунків і зеленого горошку готовий. Подаємо на обід або вечерю в якості закуски.
Салат с куриными желудками и зеленым горошком

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок