Запечена яловичина. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


На сьогоднішній день яловичина – один з найпопулярніших видів м'яса. Вона має прекрасні смакові і поживні властивості і чудовий аромат. Залежно від породи і віку тварини, м'ясо може бути ніжним, як телятина, або жорстким з-за великої кількості грубих м'язів.Яловичина – прекрасний постачальник повноцінного білка і заліза, яке сприяє насиченню киснем клітин організму. Особливо варто звернути увагу на це м'ясо чоловікам, які відвідують тренажерний зал або працюють фізично. Жиру в цьому м'ясі навіть менше, ніж у курячому. У яловичині є малоцінні білки, такі як еластин і колаген. А як відомо, колаген є головним будівельним матеріалом межсуставных зв'язок. Ще яловичина містить широкий спектр поживних речовин, включаючи цінні мінеральні речовини, в тому числі і цинк, який необхідний нашому організму для підтримки імунітету.

Інгредієнти:


  • Яловичина філе
    600 г

  • Кефір
    400 мл

  • Часник
    2 зуб.

  • Розмарин
    за смаком

  • Перець чорний і чилі, паприка
    за смаком

  • Соєвий соус
    за смаком

  • Рослинна олія
    1 ст. л

Приготування:


Крок 1
Моєму і витираємо паперовим рушником філе яловичини, я купила для цієї страви довго шийну м'яз, це найніжніше м'ясо в яловичині
Запеченная говядина
Крок 2
У кефір видавити пресом часник, додати спеції, соєвий соус і перемішати.
Запеченная говядина
Крок 3
У маринад покласти філе яловичини, бажано, щоб він був повністю покритий. Ставимо в холодильник для маринаду на ніч, я замаринувала добу. Періодично перевертаємо м'ясо в маринаді.
Запеченная говядина
Крок 4
Дістаємо м'ясо з холодильника, доводимо його до кімнатної температури. На деко викладаємо фольгу і поливаємо рослинним маслом. Викладаємо філе яловичини і трохи маринаду.
Запеченная говядина
Крок 5
Загортаємо фольгу і ставимо в духовку на один-півтора години при температурі 180 градусів.
Запеченная говядина
Готово!
М'ясо виходить ніжним, м'яким і дуже ароматним.
Приємного апетиту=))
Запеченная говядина

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок