Французькі тости з ягідним маслом

Десерти

 D7K 1404 Французькі тости з ягідним маслом


Половина свіжого французького батона,

2 яйця,

цедра половини лайма чи лимона,

1 ч. л. цукру,

1 ч. л. ванильнойесенції,

1/2 чашки жирних вершків,

1/2 чашки молока,

трохи вершкового масла для смаження,

ягідне масло.


Французький тост - класичний смак дитинства. Легко приготувати, все гранично просто і ясно. Це швидкий, поживний і неймовірно смачний сніданок. Ці французькі тости трохи відрізняються від звичайних французьких тостів, зараз ви зрозумієте чому.


Інгредієнти:

D7K 1370 Французькі тости з ягідним маслом



1. Ви коли-небудь робили французький тост тільки з яєчними жовтками, без білків? Давайте спробуємо. Відокремлюємо, жовтки від білків. Суміш 50% на 50% молока і вершків називається half and half. Тут така не продається, тому просто змішуємо молоко і вершки і добавяляем до жовтків.

D7K 1372 Французькі тости з ягідним маслом



2. Туди ж додаємо цукор, ванільну есенцію, цедру і гарний настрій, змішуємо.

D7K 1373 Французькі тости з ягідним маслом



3. Нарізаємо хліб.

D7K 1376 Французькі тости з ягідним маслом



4. Вмочуємо хліб в яєчно-молочної суміші з двох сторін.

D7K 1379 Французькі тости з ягідним маслом



5. Викладаємо на деко.

D7K 1380 Французькі тости з ягідним маслом



6. Нагріваємо сковороду, додаємо трохи вершкового масла. Викладаємо хліб. Смажимо на середньому вогні.

D7K 1385 Французькі тости з ягідним маслом



7. Підсмажуємо до золотистого кольору.

D7K 1387 Французькі тости з ягідним маслом



8. Викладіть готові тости на блюдо. Тут ви можете побачити різницю між французькими тостами, приготовленими з цілими яйцями, і просто з яєчними жовтками: без білків у тостів немає підгорів, як часто трапляється із звичайними тостами, і ви так само можете помітити приємний жовтий колір, які дають жовтки. Крім того, немає яскраво-вираженого яєчного запаху, жовтки роблять тости просто м'якими і приємними на смак.

D7K 1392 Французькі тости з ягідним маслом



9. Тости готові, але я ще люблю поставити їх ненадовго в розігріту до 160 градусів духовку, просто щоб гарненько їх підігріти. Тому викладаємо тости на деко і відправляємо в духовку на кілька хвилин (5-10 хвилин достатньо).

D7K 1394 Французькі тости з ягідним маслом



10. Дістаємо наше ягідне масло, мммм, виглядає дуже смачно Зліва - полуничне, праворуч - чорнично-малинове.

D7K 1398 Французькі тости з ягідним маслом



11. Дістаємо готові гарячі тости з духовки.

D7K 1399 Французькі тости з ягідним маслом



12. Викладаємо на кожен тост по парі або одному кружечку улюбленого ягідного масла. Можна полити зверху кленовим сиропом або медом, буде ще солодше смачніше

D7K 1406 Французькі тости з ягідним маслом





Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок