Підлива з серця. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ця підлива з серця відмінне доповнення практично до будь-якого гарніру. Дуже ароматна і смачна.

Інгредієнти:


  • Серце яловиче
    0,5 шт

  • Морква
    1 шт

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт

  • Часник
    2-3 зубчики

  • Помідор
    1 шт

  • Приправа домашня зелень
    за смаком

  • Томатна паста
    1-2 ст. ложки

  • Сіль
    за смаком

  • Лавровий лист
    2-3 шт

Приготування:


Крок 1
Спочатку підготуємо інгредієнти. З серця потрібно зрізати жир і судини.
Подлива из сердца
Крок 2
Порізати цибулю і моркву потерти на тертці.
Подлива из сердца
Крок 3
Дрібно порізати часник.
Подлива из сердца
Крок 4
Нарізати серце тонкими скибочками.
Подлива из сердца
Крок 5
Нарізати помідор.
Подлива из сердца
Крок 6
У глибоку сковороду додаємо порізане серце і заливаємо наполовину водою. Закриваємо кришкою і ставимо на помірний вогонь тушкуватися на 25-35 хвилин.
Подлива из сердца
Крок 7
По закінченні цього часу, додаємо цибулю, моркву і часник і тушкуємо ще 10-15 хвилин.
Подлива из сердца
Крок 8
Потім додаємо помідори, лавровий лист, домашню зелень, сіль за смаком і
Подлива из сердца
Крок 9
томатну пасту.
Все перемішуємо і додаємо трохи води, щоб приховувала продукти і тушкуємо ще 5 хвилин. Пробуємо серце і якщо воно м'яке, то вимикаємо вогонь.
Подлива из сердца
Готово!
Кладемо на тарілку гарнір ( товчену картоплю, зварений рис, гречку та ін), зверху наливаємо підливу і подаємо до столу. Блюдо готове, приємного апетиту!
Подлива из сердца

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок