Суп-пюре з печериць. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Одним з класичних рецептів супу-пюре є грибний суп з овочами, збитий блендером або міксером. На смакові якості це ніяк не відбивається. А ось оригінальність і легкість у приготуванні - на особа. Такий суп цілком дієтичний.

Інгредієнти:


  • Печериці
    200 грам.

  • Картопля
    2 шт.

  • Цибуля ріпчаста
    2 шт.

  • Морква
    1 шт.

  • Коріння
    50 грам

  • Часник
    1 зубчик

  • Олія соняшникова
    20 грам

  • Борошно
    50 грам

  • Сіль
    за смаком

  • Вода
    500 мл

  • Лавровий лист
    2 штуки

Приготування:


Крок 1
Картоплю, моркву і цибулю чистимо, миємо й нарізаємо довільно.
Суп-пюре из шампиньонов
Крок 2
Гриби і коріння(у мене корінь петрушки) миємо і чистимо. Гриби ріжемо, а корінь натираємо на тертці.
Суп-пюре из шампиньонов
Крок 3
Нарізані картоплю, моркву і половину кладемо в каструлю і заливаємо водою або бульйоном. Кладемо лавровий лист.Ставимо варити.
Суп-пюре из шампиньонов
Крок 4
Гриби і другу половину цибулі, а також натерті коріння викладаємо на сковороду з рослинним маслом і трохи тушкуємо на середньому вогні.
Суп-пюре из шампиньонов
Крок 5
На сухій сковороді підсмажимо до бежевого кольору борошно.
Суп-пюре из шампиньонов
Крок 6
Знімаємо з вогню варившиеся овочі. Викладаємо в каструлю тушковані з цибулею і корінням гриби. Додаємо підсмажену муку і часник.Солимо і перемішуємо.
Суп-пюре из шампиньонов
Крок 7
Варимо ще на середньому вогні хвилин п'ять.Даємо трохи охолонути і збиваємо блендером.
Суп-пюре из шампиньонов
Готово!
Прикрашаємо й подаємо до столу.
Суп-пюре из шампиньонов

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок