Гливи за цим рецептом виходять хрусткими і дуже пікантними.
Інгредієнти:
Гливи
500 гр
Часник
2 зубки
Олія оливкова
2 ст. л
Перець чорний
5 гр
Петрушка
пучок
Оцет бальзамічний
1 ст. л
Спеції
за смаком
Приготування:
Крок 1
Гливи розбираємо на окремі гриби, промиваємо їх і нарізаємо навпіл уздовж кожен гриб. Ставимо Сковороду на вогонь і наливаємо оливкову олію і прокаляем його. Додаємо гриби і смажимо їх на сильному вогні.
Крок 2
Гриби повинні стати дуже рум'яними і хрусткими.
Крок 3
Нарізаємо зелень петрушки і дрібно нарізаємо часник.
Крок 4
Додаємо трохи бальзамічного оцту, солимо, перчимо гриби і смажимо до випарювання оцту.
Крок 5
Додаємо до грибів зелень петрушки і часник. Протушиваем ще буквально 2-3 хвилини. Відключаємо вогонь. Накриваємо сковороду кришкою і даємо грибів охолонути.
Готово!
На смак гриби виходять як трохи мариновані і гострі. Ми більше любимо їх в холодному вигляді. Чим довше вони стоять в холодильнику, тим смачніше стають. Гарні і як гарнір, і як гаряча закуска. Приємного апетиту!