Гливи пікантні. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Гливи за цим рецептом виходять хрусткими і дуже пікантними.

Інгредієнти:


  • Гливи
    500 гр

  • Часник
    2 зубки

  • Олія оливкова
    2 ст. л

  • Перець чорний
    5 гр

  • Петрушка
    пучок

  • Оцет бальзамічний
    1 ст. л

  • Спеції
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Гливи розбираємо на окремі гриби, промиваємо їх і нарізаємо навпіл уздовж кожен гриб. Ставимо Сковороду на вогонь і наливаємо оливкову олію і прокаляем його. Додаємо гриби і смажимо їх на сильному вогні.
Вешенки пикантные
Крок 2
Гриби повинні стати дуже рум'яними і хрусткими.
Вешенки пикантные
Крок 3
Нарізаємо зелень петрушки і дрібно нарізаємо часник.
Вешенки пикантные
Крок 4
Додаємо трохи бальзамічного оцту, солимо, перчимо гриби і смажимо до випарювання оцту.
Вешенки пикантные
Крок 5
Додаємо до грибів зелень петрушки і часник. Протушиваем ще буквально 2-3 хвилини. Відключаємо вогонь. Накриваємо сковороду кришкою і даємо грибів охолонути.
Вешенки пикантные
Готово!
На смак гриби виходять як трохи мариновані і гострі. Ми більше любимо їх в холодному вигляді. Чим довше вони стоять в холодильнику, тим смачніше стають. Гарні і як гарнір, і як гаряча закуска. Приємного апетиту!
Вешенки пикантные

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок