Кабачки (цукіні) на зиму. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Продовжую тему заготовок, смачні обсмажені овочі з зеленню і часником.

Інгредієнти:


  • Цукіні або кабачок
    1 шт

  • Часник
    1 головка

  • Кріп
    1 пучок

  • Петрушка
    1 пучок

  • Сіль
    1 ч. л

  • Рослинна олія
    50 мл

Приготування:


Крок 1
Нарізаємо кружечками або підлозі кружечками (в залежності від розміру овоча)
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 2
Нарізаємо петрушку
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 3
Нарізаємо кріп
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 4
Обсмажуємо з двох сторін цукіні до золотистого кольору. Запам'ятайте - НЕ СОЛИМО!!!
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 5
Перекладаємо в іншу форму
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 6
Чистимо часник
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 7
У порізану зелень видавлюємо пресом часник, солимо рясно
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 8
Перетираємо зелену суміш
Кабачки (цуккини) на зиму
Крок 9
Укладаємо заготовку - на дно банки кладемо зелено-часникову суміш, далі кружечок цукіні, потім знову зелену суміш і так, до кінця
Кабачки (цуккини) на зиму
Готово!
В кінці злегка придавлюємо і робимо останній шар із зелені і часнику. Закриваємо кришкою і закутуємо в "ковдру" до повного охолодження. Я зберігаю в холодильнику, тому не стерилизую=))
Кабачки (цуккини) на зиму

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок