М'ясні кульки по-італійськи

Вечеря, Другі страви, Страви з м'яса

D7K 0916 М'ясні кульки по італьянскі

1 кг м'ясного фаршу,

4-5 зубчиків часнику,

1 середня цибулина,

15 мл сухого орегано,

1 пучок свіжої петрушки,

30 гр сиру пармезан,

1 злегка збите яйце,

15 мл устричний соус,

70 гр свіжих хлібних крихт,

сіль, перець за смаком,

750 мл томатного соусу.


Ці м'ясні кульки в томатному соусі повні аромату і легко готуються. Для кращого смаку найкраще використовувати домашній фарш і домашній томатний соус, якщо немає домашнього соусу, сюди прекрасно підійде будь-який соус для пасти з магазину.


Інгредієнти:

D7K 0859 М'ясні кульки по італьянскі



1. Готуємо інгредієнти. Подрібнюємо цибулю, петрушку, видавлюємо часник, легко збиваємо яйце, натираємо сир. Розігріваємо духовку до 160 градусів.

D7K 0864 М'ясні кульки по італьянскі



2. Поєднуємо всі інгредієнти.

D7K 0866 М'ясні кульки по італьянскі



3. Акуратно перемішуємо.

D7K 0870 М'ясні кульки по італьянскі



4. З отриманої маси робимо приблизно 16 кульок.

D7K 0875 М'ясні кульки по італьянскі



5. Викладаємо кульки на змащений олією лист. Випікаємо приблизно 20 хвилин.

D7K 0877 М'ясні кульки по італьянскі



6. У глибоку каструлю з товстим дном наливаємо томатний соус.

D7K 0893 М'ясні кульки по італьянскі



7. Обережно опускаємо кульки в томатний соус і тушкуємо ще 20 хвилин до готовності.

D7K 0896 М'ясні кульки по італьянскі



8. Все М'ясні кульки готові. Їх добре подавати з пастою або картопляним пюре.

D7K 0915 М'ясні кульки по італьянскі





Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок