Смачні, з ароматом лісових грибів рулетики підійдуть як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Інгредієнти:
Фарш (свинина курка)
600 г
Суміш лісових грибів (заморожена)
400 г
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Рослинна олія
для смаження
Сіль, перець, приправи
за смаком
Сметана
для змащення
Приготування:
Крок 1
Приправляємо фарш сіллю, спеціями і приправами за смаком.
Крок 2
Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його .
Крок 3
Додаємо розморожені гриби і смажимо до готовності. Солимо і перчимо за смаком.
Крок 4
на харчову плівку викладаємо шар фаршу, на нього грибну начинку.
Крок 5
Звертаємо рулетик з допомогою плівки.
Крок 6
Обсмажуємо рулетики на олії з двох сторін.
Крок 7
Змащуємо сметаною і запікаємо в розігрітій духовці до 200 градусів близько 15 хвилин.
Готово!
Розрізаємо остиглі рулетики на порції.
Приємного апетиту))