Свинячі реберця барбекю. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Гарні для недільного дня або святкового вечері.

Інгредієнти:


  • Кошерна сіль або звичайна
    2 1/2 стіл.л.

  • Суха гірчиця
    1 стіл.л.

  • Паприка
    1 стіл.л.

  • Чорний перець
    1/2 ч. л.

  • Свинячі реберця
    4 кг

  • Домашній або купувальний соус барбекю
    1 1/2 склянки

Приготування:


Крок 1
Розігріти духовку на 180 гр. Змішати 5 перших інгредієнтів.
Свиные ребрышки барбекю
Крок 2
Ребра обсипати з 2х сторін приготовленої сухою сумішшю.
Свиные ребрышки барбекю
Крок 3
Загорнути в подвійну фольгу.І поставити в духовку на 1,5 -2 години.Щоб м'ясо від ребер не сипалося на частини.
Свиные ребрышки барбекю
Крок 4
Як ребра готові знімемо з духовки і дати повністю охолонути.Сік після готування зберегти.
Свиные ребрышки барбекю
Готово!
Змішати ваш соус барбекю з невеликою частиною соку від готування.Змастити їм ребра з 2 х сторін.І випікати на грилі або в духовці 7-10 хв. Готові реберця поріжемо на частини і подаємо до столу.Приємного апетиту.
Свиные ребрышки барбекю

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок