Куряче філе з червоним болгарським перцем

Вечеря, Страви з м'яса

 D7K 0704 Куряче філе з складовим маслом з червоним болгарським перцем


1 куряча грудка, розрізана на 2 шматочки,

сіль і перець за смаком,

1 ч. л. давленного часнику,

рослинне масло,

складене масло з червоним болгарським перцем.


Інгредієнти:

 D7K 0686 Куряче філе з складовим маслом з червоним болгарським перцем



1. Філе посолити, поперчити, натерти часником з двох сторін.

 D7K 0697 Куряче філе з складовим маслом з червоним болгарським перцем



2. Покласти, на попередньо розпечену, сковороду-гриль.

 D7K 0699 Куряче філе з складовим маслом з червоним болгарським перцем



3. Смажимо до готовності. Правильно приготоване філе має виглядати приємно запеченим, м'яким і соковитим. Визначити готовність м'яса можна проткнув його ножем, якщо випливає сік чистий, прозорий і не рожевий - значить м'ясо готове.

 D7K 0700 Куряче філе з складовим маслом з червоним болгарським перцем



4. Готове філе знімаємо з гриля і кладемо на тарілку для подачі. Зверху філе кладемо 15 гр складеного масла з червоним болгарським перцем.

 D7K 0703 Куряче філе з складовим маслом з червоним болгарським перцем



5. Все Подавати з будь-яким улюбленим гарніром або салатом.

 D7K 0720 Куряче філе з складовим маслом з червоним болгарським перцем





Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок