Салат "Три смаку". Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Три салату в одній тарілці, чому б і ні?

Інгредієнти:


  • Буряк (варена)
    1 шт

  • Морква
    1 шт

  • Чорнослив
    6 шт

  • Родзинки киш-миш
    50 г

  • Сир твердий
    100-150 г

  • Часник
    пара зубчиків

  • Майонез
    150 г

Приготування:


Крок 1
Цей салат складається з трьох шарів. Для першого нам знадобиться свіжа морква і родзинки без кісточок. Також для кожного шару використовуємо в якості заправки майонез. Моркву чистимо, родзинки замочуємо у воді, щоб став м'яким.
Салат "Три вкуса"
Крок 2
Моркву натираємо на дрібній тертці, змішуємо натерту моркву і родзинки (воду з родзинок зливаємо). Додаємо майонез і перемішуємо.
Салат "Три вкуса"
Крок 3
Отриману масу викладаємо на плоску тарілку. Перший шар салату готовий.
Салат "Три вкуса"
Крок 4
Для другого шару беремо будь-який твердий сир, бажано погостріше, і часник. Часник чистимо.
Салат "Три вкуса"
Крок 5
На дрібній тертці натираємо часник, сир, з'єднуємо їх і додаємо майонез.
Салат "Три вкуса"
Крок 6
Перемішуємо, потім викладаємо сир з часником на перший шар салату - морквяний.
Салат "Три вкуса"
Крок 7
Для третього, завершального шару беремо попередньо відварену або запечену буряк і чорнослив без кісточок. Буряк краще вибирати довгасту - на мій погляд вона смачніша. Якщо чорнослив жестковат, то його вимочуємо у воді.
Салат "Три вкуса"
Готово!
Буряк, також як і моркву і сир натираємо на дрібній тертці. Чорнослив промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. З'єднуємо буряк і чорнослив, додаємо майонез і перемішуємо. Третій шар нашого салату готовий, викладаємо його поверх сирного. Салат практично готовий, тепер його треба трохи охолодити і можна подавати до столу. Салат виходить досить ситним, а готувати його краще на один раз, так як при зберіганні смак змінюється в гіршу сторону.
Салат "Три вкуса"

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок