Куряче філе під соусом Песто

Вечеря, Страви з м'яса

006 Куряче філе під соусом Песто


1 куряча грудка,

4 ч.л. соусу Песто,

1-2 невеликих помідори,

4 ст.л. натертий на дрібній тертці сир моцарелла,

2 с.л. тертий сир Пармезан,

сіль,

перець.


Запечена в духовці куряча грудка під тонким прошарком соусу Песто, з соковитими помідорами і сирами моцарелла і пармезан. Швидкий і вельми легкий у приготуванні рецепт. Можна запікати в духовці, а можна і на свіжому повітрі на грилі. Уявіть, який смачний аромат буде стояти на всю округу Джерело рецепта.


Інгредієнти:

012 Куряче філе під соусом Песто



1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

Горизонтально розрізаємо кожну половинку грудки навпіл.

115 Куряче філе під соусом Песто



2. Злегка солимо і перчимо і перекладаємо на деко, покрите фольгою.

214 Куряче філе під соусом Песто



3. Змащуємо кожен шматочок соусом Песто. На кожен шматочок 1 ч.л. соусу. І ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин.

314 Куряче філе під соусом Песто



4. Виймаємо з духовки. Зверху кожного шматочка кладемо по три колечка помідор.  48 Куряче філе під соусом Песто



5. Зверху помідор натираємо моцарелу. Злегка посипаємо пармезаном. І прибираємо в духовку ще на 3-5 хвилин.

54 Куряче філе під соусом Песто



6. Все Перед подачею можна знову трохи посипати пармезаном. Філе виходить ніжне і соковите, просочене базиліковим соусом і соком томатів, а завершує смак ніжна моцарелла.

63 Куряче філе під соусом Песто



Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок