Дуже легкий салат. Прагну ввечері не наїдатися. А тут, так припекло, що потрібно було легке з'їсти. Вийшов ось такий вдалий салатик. Особливо добре грають гарбузове насіння.
Інгредієнти:
Капуста білоголова
200 гр
Насіння гарбуза
жменя
Сир фета
100 гр
Оливкова олія
за смаком
Сіль , цукор і перець
за смаком
Зелень будь-яка
за смаком
Приготування:
Крок 1
Білокачанну капусту нашаткуйте. Це можна зробити звичайним ножем або спеціальною шатківницею.Капусту посипати щипкою солі і цукру. Перемішати капусту і пом'яти руками. Від цього капуста пустить сік.
Крок 2
Свіжий огірок нарізати соломкою або довільно за вашим смаком.
Крок 3
Зелень порізати звично. У салатнику з'єднати капусту, огірок, зелень. Заправити оливковою олією.
Готово!
На блюдо викласти заправлений салат. Зверху шматочки сиру фета. На сухій сковороді обсмажити насіння до легкого рум'янцю. Посипати зверху на салат. Подати до столу.