Салат "Під горілочку". Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачний салат! Закуска - чудова!

Інгредієнти:


  • Картопля
    3 шт.

  • Гриби(печериці)
    80 р.

  • Морква по-корейськи
    100 р.

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Сіль
    за смаком

  • Зелень
    за смаком

  • Рослинна олія
    2 ст. л.

Приготування:


Крок 1
Печериці наріжте шматочками і обсмажте на олії, трохи підсолити. Потім викладіть їх на тарілку і дайте охолонути. Ріпчасту цибулю очистіть і вимийте. Наріжте тонкими півкільцями і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім викладіть на тарілку і дайте охолонути.
Салат "Под водочку"
Крок 2
Візьміть моркву по-корейськи. Злийте з неї сік. Я використовувала придбану в магазині, але якщо хто-то робить таку моркву сам, це величезний плюс. Так як салат буде смачніше і пікантніше.
Салат "Под водочку"
Крок 3
Картоплю вимийте і відваріть в шкірці. Не забудьте воду посолити. Для тих, хто любить спеції, картоплю можна приправити, це додасть пікантності і всьому салату. Ось список приправ і спецій, які можна використовувати: кмин, кріп сушений, коріандр, базилік, фенхель. Готовий картопля очистіть від шкірки і наріжте великими кубиками.
Салат "Под водочку"
Готово!
Коли охолонуть картоплю, цибулю і гриби, змішайте, додайте моркву по-корейськи. Заправте ложкою рослинного масла, посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте. Викладіть в салатник, а зверху посипте рубаним кропом.
Салат "Под водочку"

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок