Салат з кореня селери з яблуком та морквою. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Салат готується з селери, моркви і яблук. Заправка медово-лимонна.

Інгредієнти:


  • Корінь селери
    75 г

  • Яблука
    75 г

  • Морква
    75 г

  • Сік лимона
    1,5 ст. л.

  • Масло льяняное
    1,5 ст. л.

  • Мед
    1 ч. л.

Приготування:


Крок 1
Яблуко тремо на крупній тертці. Якщо не хочете щоб воно темніло, змішайте його з додатковою ложкою лимонного соку. Селери стосується теж саме.
Салат из корня сельдерея с яблоком и морковью
Крок 2
Селера натріть на дрібній тертці. Корінь для салатів використовуйте тільки хрусткий - млявий вже не смачний.
Салат из корня сельдерея с яблоком и морковью
Крок 3
Моркву теж натріть на крупну тертку, теж соковиту і хрустку.
Салат из корня сельдерея с яблоком и морковью
Крок 4
Змішайте масло, лимонний сік і мед до повного розчинення останнього. Заправте салат.
Салат из корня сельдерея с яблоком и морковью
Готово!
Подавайте як окрему страву.
Салат из корня сельдерея с яблоком и морковью

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок