Кавуновий сорбет з локвой і ананасом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Сорбет (сорбе) – це холодний десерт з фруктів і ягід. Мені дуже подобається кавунове сорбе, в цей раз я доповнила його м'якоттю японської локви і ананаса. Вийшов прекрасний літній десерт.

Інгредієнти:


  • Кавун
    200 гр.

  • Ананас
    100 гр.

  • Вода
    0,3 ст.

  • Цукор
    0,5 - 1 ст

Приготування:


Крок 1
Плоди локви миємо й ріжемо шматочками, кісточки викидаємо.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Крок 2
Складаємо шматочки цього фрукта в чашу блендера.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Крок 3
Додаємо шматочки ананаса, пробиваємо в пюре.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Крок 4
Додаємо гарбуз, очищений від кірок і насіння.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Крок 5
Пюрируем ще раз.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Крок 6
Окремо готуємо цукровий сироп, розвівши у воді цукор.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Крок 7
Перекладаємо фруктове пюре з пластикову тару. Додаємо цукровий сироп і розмішуємо.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Крок 8
Миску з фруктовою сумішшю ставимо в морозильну камеру. Періодично перемішуємо сорбет, приблизно 1-2 рази на годину. Чекаємо, поки десерт заморозиться близько 3-4 годин.
Арбузный сорбет с локвой и ананасом
Готово!
Подаємо кавуновий сорбет в пилах або креманках. Приємного апетиту!
Арбузный сорбет с локвой и ананасом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок