Пиріг-перевертиш з гарбузом та яблуками. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Корисний гарбузовий пиріг зі свіжими яблуками і гарбузом!

Інгредієнти:


  • Яйце куряче
    1 шт.

  • Сметана
    3 ст. л.

  • Вершкове масло
    100 гр.

  • Розпушувач
    1 ч. л.

  • Гарбузове пюре
    4 ст. л.

  • Цукор
    4 ст. л.

  • Борошно
    скільки візьме тісто

  • Гарбуз
    за смаком

  • Яблука
    за смаком

  • Цукор
    для посипання гарбуза і яблук за смаком

Приготування:


Крок 1
Готуємо начинку-її має бути багато!
Гарбуз почистити і нарізати немелко, яблука нарізати часточками, скласти і гарбуз і яблука у форму для випічки, змащену маслом і присипану борошном, посипати цукром.

Пирог-перевёртыш с тыквой и яблоками
Крок 2
Збити міксером яйця з цукром, додати сметану, розпушувач, розмішати масу, вершкове масло з холодильника натерти на крупній тертці і додати в тісто разом з гарбузовим пюре, розмішати. Всипати борошно до отримання густого тесту як для оладок.
Викласти на підготовлену начинку тісто, розрівняти його.
Пирог-перевёртыш с тыквой и яблоками
Крок 3
Випікати пиріг в попередньо розігрітій до 170 гр. духовці до готовності.
Після того, як пиріг буде готовий(буде видно з красивою скоринці), дати йому повністю охолонути у формі і перевернути на блюдо, посипати цукром, прикрасити за бажанням і подати до столу.

Пирог-перевёртыш с тыквой и яблоками
Готово!
Приємного апетиту!
Пирог-перевёртыш с тыквой и яблоками

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок