Компот із ревеню, яблук і гвоздики. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачний і корисний напій. Сподобається і дорослим і дітям.
Ревінь прискорює регенерацію шкіри і відновлення організму. Крім того, ревінь знижує ризик розвитку пневмонії і підвищує опірність організму перед різними інфекціями. Але особливо позитивно це рослина діє на серцево-судинну систему, запобігаючи розвитку серцевого нападу та ішемічного інсульту.

Інгредієнти:


  • Яблука
    3 шт.

  • Стебла ревеню
    400 гр.

  • Цукор
    150 гр.

  • Гвоздика
    За смаком

Приготування:


Крок 1
Яблука , ревінь, цукор і гвоздика.
Компот из ревеня, яблок и гвоздики
Крок 2
Яблука нарізати крупно, не виймаючи серединку. Ревінь краще не чистити. Його червона шкірка дасть компоту легкий, рожевий колір. Стебла нарізати на шматочки.
Компот из ревеня, яблок и гвоздики
Крок 3
Поставити варитися з 1 л. води, додати цукор і гвоздику.
На тихому вогні хвилин 20-25.
Потім вийшов компот злити , залишивши фрукти.
Компот из ревеня, яблок и гвоздики
Готово!
Смачної дегустації !
Компот из ревеня, яблок и гвоздики

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок