Апельсиновий квас. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Прохолодний напій зі смаком апельсина.

Інгредієнти:


  • Апельсин
    1 шт.

  • Цукор
    200 гр.

  • Лимонна кислота
    0,5 ч. л.

  • Сухі дріжджі
    4 гр.

  • Тепла вода
    1,5 л.

Приготування:


Крок 1
Все, що знадобиться.
Апельсиновый квас
Крок 2
Апельсин добре помити і нарізати на часточки.
Апельсиновый квас
Крок 3
В простору емкоть налити теплу воду, додати цукор, лимонну кислоту і сухі дріжджі.
Добре розмішати і додати апельсинові часточки.
Поставити на добу побродити в теплому місці.
Апельсиновый квас
Крок 4
Потім добре процідити, розлити по пляшках і прибрати в холод.
Апельсиновый квас
Крок 5
Квас за смаком нагадує молоде вино. Дуже свіжо і смачно !
Апельсиновый квас
Готово!
Подавати добре охолодженим .
Апельсиновый квас

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок