Пудинг з вершків і бісквіта. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Пудинг на смак дивовижний, дуже нагадує бісквітний торт з кремом, який дуууже добре просочився!)))

Інгредієнти:


  • Яєчні жовтки
    2 шт. (від дрібних яєць, це вийшло 25 г жовтків)

  • Цукор
    50 г

  • Вершки 33%
    200 мл

  • Бісквіт (готовий)
    50 г

  • Цукати
    невелика жменя

  • Желатин
    1,5 ст. л.

  • Ванільний цукор
    0, 25 ч. л.

  • Вода
    1 ст. л.

Приготування:


Крок 1
Жовтки поєднала з цукром і ванільним цукром (з додаванням натуральної ванілі, такий цукор набагато делікатніше).
Пудинг из сливок и бисквита
Крок 2
Розтерла. Додала воду.
Пудинг из сливок и бисквита
Крок 3
Нагрівала на паровій бані 5 хв., маса не сильно загусла, але стала однорідною і глянсовою. Остудила до кімнатної тем-ри, потім в холодильнику.
Пудинг из сливок и бисквита
Крок 4
Цукати і бісквіт (готувала сама - білий генуезький бісквіт) дрібно нарізати.
Пудинг из сливок и бисквита
Крок 5
Вершки збила, додала яєчну суміш. Додала подрібнені цукати і бісквіт. Додала желатин (його заливала 0,5 ст води, залишила на 20-30 хвилин..
Пудинг из сливок и бисквита
Крок 6
..отцедила через ситечко, злегка нагріла в мікро на слабкої потужності, щоб став однорідний). Перемішала. Перелила в змочену хол. водою форму.
Пудинг из сливок и бисквита
Готово!
На ніч залишила в холодильнику, опустила форму на 30 секунд у гарячу воду і перевернула пудинг на блюдо прикрасила цукерками-ягідками.
Пудинг из сливок и бисквита

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок