Ніжний і ароматний яблучний пиріг спечений в мультиварці. Для більшого аромату я додала барбарисовой кілька крапель есенції. І пиріг придбав цукерковий аромат і смак. Дивіться рецепт.
Інгредієнти:
Яблуко
3 шт
Яйце куряче
3 шт
Борошно
300 г
Сода гашене оцтом
1 ч. л
Олія рослинна
50 мл
Ароматизатор
2-3 краплі
Цукор
стакан
Приготування:
Крок 1
Продуктовий набір.
Крок 2
Міксером збиваємо яйця з цукром до піни.
Крок 3
Готове.
Крок 4
Додаємо борошно, масло, соду, гашену оцтом, ароматизатор барбарисовий.
Крок 5
У самому кінці додаємо яблука, я їх очистила від шкірки і порізала кубиками.
Крок 6
Перемішуємо. Готове.
Крок 7
Змащуємо каструлю мультиварки. Виливаємо тісто.
Крок 8
Випікаємо на режимі "випічка" 50 хвилин.
Крок 9
Готово! Остуживаем пиріг.
Готово!
Пригощайтеся!