М'який, повітряний, правильний бісквіт! Відмінний для коржів в торт!
Інгредієнти:
Для одного бісквіта
-
Яйце куряче
4 шт.
Цукор
4 ст. л.
Борошно
4 ст. л.
Приготування:
Крок 1
Жовтки відокремити від білків, додати 3 ст. л. цукру.
Крок 2
Збити міксером або віночком(я користувалася міксером) до кремоподібного стану.
Крок 3
Білки окремо збити з 1 ст. л. цукру до стійких піків. До збитим жовтків підмішати методом складання 1/3 білків.
Крок 4
Борошно просіяти. Додати в жовтково-білкову масу. Акуратно вмішати.
Крок 5
Додати решту 2/3 білків, також акуратно методом складання вмішати в тісто. Форму для випічки змастити маслом, посипати борошном і вилити тісто, розподіливши рівне поверхню.
Готово!
Духовку попередньо розігріти до 200 гр., поставити наше тісто хвилин на 20(10 хвилин при 200 гр., а 10 хвилин при 170гр.) Готовність бісквіта перевірити зубочисткою-вона повинна бути сухою. Коли бісквітний корж буде готовий, вийняти його і дати постояти у формі п'ять хвилин, потім зняти форму. Бажано після цього залишити бісквіт на ніч, а потім використовувати для торта або тістечка! Хоча можна використовувати і відразу після охолодження.
Приємного апетиту!