Куряче-грибний суп-локшина

Перші страви, Супи

Куріно-грібной суп-лапша


Куряче-грибний суп - це два в одному. Якщо в наявність немає цілої курки, а тільки якась її частина - цього цілком вистачить. Замість боровиків підійдуть інші гриби. Яєчну локшину можна зробити заздалегідь, щоб не витрачати на неї час. Вона досить довго зберігається в холодильнику. Перед тим як подавати локшину з супом, обдайте її окропом. Залишилася юшку поставте в холодильник. Перед подачею розігрійте її, зваріть нову локшину і подавайте до столу, як свіжозварений суп.


Інгредієнти до рецепту:



  • Курка - 1 шт.

  • Лук

  • Морква

  • Боровики

  • Локшина яєчна:

  • Борошно - 100 г

  • Яйце - 1 шт.


Готуємо курячо-грибний суп-локшина


Приготуйте заздалегідь локшину. У борошно вбийте яйце і замісити НЕ липнуче до рук тісто. Накрийте його рушником і не чіпайте хвилин 30. Якщо в наявність є лапшерізка, наробіть нею локшину. В іншому випадку посипте стіл борошном, викладіть на нього тісто і розкачайте його дуже тонко. Зверху просійте на пласт борошно і загорніть основу у вигляді рулету. Нарізайте його поперек необхідної вам товщини. Зберігати локшину можна в холодильнику, а по необхідності дістати і готувати. Але перед цим вона повинна підсохнути.


Куріно-грібной суп-лапша рецепт


Потім закиньте її в киплячу воду і варіть до готовності. Варити локшину можна і в бульйоні, але при зберіганні супу, вона може розбухнути. Готовий продукт викладіть на друшляк, щоб стекла вода.


Куріний суп


Тепер приступайте до супу. Гриби помийте і залийте холодною підсоленою водою. Ретельно помийте курку зсередини і зовні.


Куріний суп з лапшой


Покладіть її в каструлю, додайте води до верху, лавр, трохи перцю горошком і очищену, вимиту цибулину. Варіть на середньому вогні близько 2 годин, поки м'ясо не стане м'яким.


Куріний суп з локшиною рецепт


З бульйону зніміть, що вийшов на поверхню жир і відправте його в сковороду. Лук з морквою очистіть від шкірки і помийте. Лук нашаткуйте півкільцями, а моркву натріть на самій великій тертці. Покладіть овочі на сковороду і тушкуйте кілька хвилин.


Куріний суп з лапшой


Відправте в курячий бульйон. Готову курку дістаньте і наріжте шматочками. Тепер дістаньте гриби і наріжте їх невеликими смужками.


Куріний суп з локшиною кулінарний рецепт


Відправте у воду, в якій вони настоювалися і варіть 15 хвилин на мінімальному вогні, із закритою кришкою. Готові м'ясної та грибний бульйон, поки вони гарячі, з'єднайте, поставте на плиту і проваріть пару хвилин. Якщо не досить солі, саме час її додати і добре розмішати суп. У тарілки помістіть локшину і шматочки м'яса. Залийте продукти змішаними бульйонами. Приправте суп сметаною і подавайте в гарячому вигляді до столу.


Куріний суп з лапшой


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок