Кекс - бісквіт. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Простий в приготуванні, але дуже смачний бісквіт. Він м'який, пухнастий і не сухий. Змінюючи смак йогурту, додаючи різноманітні наповнювачі(горіхи, цукати, шоколад, карамель, родзинки, курагу і т. д.) виходить новий бісквіт. Відмінно підходить як заготівля для торта.

Інгредієнти:


  • борошно
    1,5 скл.

  • яйця
    3шт.

  • Цукор
    1 скл.

  • йогурт
    1/2 стак.

  • рослинна олія
    1/2 стак.

  • розпушувач
    1,5 ч. л.

Приготування:


Духовку розігріти до 180-190*С
Яйця збити з цукром до піни. Додати йогурт, масло - збивати. Зверху просіяти борошно з розпушувачем і обережно вимішати.

Кекс- бисквит

Форму змастити маслом, присипати борошном, вилити тісто, струсити, поставити в духовку.

Кекс- бисквит

Випікати 40-50 хвилин до сухої лучинки.

Кекс- бисквит

Залишити на 10 хвилин у формі, вийняти і остудити.

Кекс- бисквит

Зверху посипати сах. пудрою або покрити глазур'ю. Я зробила ганаш з 130-150мл виноградного конфітюру і 60г темного шоколаду.

Кекс- бисквит

Смачного!

Кекс- бисквит

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок