Булочки з яблучною начинкою. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Пишні здобні булочки з яблуками, родзинка в цікаво сплетенном тесті, який дуже підходить для фруктів, так як не дає начинці витікати.

Інгредієнти:


  • Вершкове масло
    75 гр.

  • Цукор-пісок
    100 г

  • Молоко
    250 мл

  • Дріжджі сухі швидкодіючі
    5 г

  • Кориця мелена
    1 ч. л.

  • Яйце куряче
    3 шт.

  • Сіль
    1/2 ч. л.

  • Борошно пшенична
    500 г

  • Яблука
    3 шт.

Приготування:


Булочки с яблочной начинкой

У блендер складіть нарізане кубиками масло, яйця, сіль і цукор.

Булочки с яблочной начинкой

Збийте до однорідності, додати тепле молоко і збийте ще раз.

Булочки с яблочной начинкой

У миску просійте борошно, додайте дріжджі, з'єднайте зі збитою в блендері сумішшю і замісіть м'яке тісто. Накрийте кришкою, поставте в тепле місце на 1 годину для підйому. Для яблучної начинки очистіть яблука, наріжте невеликими шматочками і припустіть на сковороді до м'якості з додаванням цукру і спецій за смаком.

Булочки с яблочной начинкой

Готове тісто розділити на кульки розміром трохи більше кульки для пінг-понгу.

Булочки с яблочной начинкой

Кожну кульку розкачати в круг товщиною 0,5 см, покладіть начинку на середину. Зробіть чотири надрізу як показано на картинці, потім візьміть протилежні смужки тіста обома руками і закрутіть їх в джгутики всередину. Потім протягніть один в інший і укладіть півколом. Теж саме зробіть з рештою двома смужками.

Булочки с яблочной начинкой

Отримані булочки укладіть на деко, застелений папером для випічки, залиште на півгодини, накривши рушником. Потім змастіть верх яйцем.

Булочки с яблочной начинкой

Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин, поки булочки не зарум'яняться.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок