Дріжджовий пиріг з бринзою. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачний пиріг. Приготувати його легко як з домашнього тесту, так і з купленого.

Інгредієнти:


  • Тісто дріжджове
    500 гр

  • Сир бринза
    200 гр

  • Зелень
    1 пучок

  • Майоран сушений
    0,5 год ложк

  • Перець чорний
    за смаком

  • Яйце куряче
    2 шт

  • Спеції
    за смаком

  • Часник
    2 зубці

Приготування:


Крок 1
Розділіть тісто на 2 частини. Одну розкачайте в коло на папері для випічки.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 2
Натріть на тертці бринзу.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 3
Будь-яку зелень нарізати дрібно.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 4
Видавити через прес часник і додайте до бринзі.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 5
Додайте яйце. Перемішайте. Додайте спеції , але не сіль і знову перемішайте. Бринза досить солона і додавати солі не треба.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 6
На шар тіста викладіть начинку. Розрівняйте.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 7
Розкачайте другу частину тіста. Накрийте нею начинку. З'єднайте краї двох шарів тіста і защипайте. Защипывайте дуже щільно, щоб сік начинки не витік.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 8
У центрі коржі поставте чашку або склянку. Від нього (ножем для піци) наріжте промінчики.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 9
Поверніть кожен промінчик навколо себе. Отримаємо таке сонечко.
Дрожжевой пирог с брынзой
Крок 10
Змастити зовнішню частину пирога збитим яйцем. Посипати кунжутом. Розігріти духовку до 200 градусів. Випікаємо пиріг до готовності. У мене вийшло дуже швидко - 15 хвилин.
Дрожжевой пирог с брынзой
Готово!
Подаємо до столу гарячим.
Дрожжевой пирог с брынзой

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок