Грузинська кухня подарувала нам чудовий напівфабрикат. Слов'янська душа придумала йому застосування. Чого тільки наші господині не готують з цього продукту.
Інгредієнти:
Лаваш
2 шт
Сметана 15% жирності
2 ст. л
Соус томатний
3 ст. л
Сир твердий
100 гр
Шинка
100 гр
Зелень
за смаком
Спеції
за смаком
Приготування:
Крок 1
Змішайте сметану і томатний соус. Розподіліть цю суміш з одного боку розгорнутого лаваша.
Крок 2
На тертці натріть твердий сир. Розподіліть його по всій змащеній частини лаваша. Зверху на сир викладіть нарізану зелень і шинку. Замість шинки можна використовувати інші види готового м'яса. Замість сметани можна взяти майонез.
Крок 3
Поверніть лаваш в рулет. Наріжте на шматочки.
Готово!
Лаваш викладаємо на суху сковороду і обсмажуємо за пару хвилин з кожного боку.