Торт "Панчо". Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже смачний тортик з різнокольоровими шматочками коржів і фруктами.В рецепті дана норма на один корж.Для торта потрібно спекти 2 коржі,лише у другій додати какао.

Інгредієнти:


  • Сметана
    1 склянка

  • Цукор
    1 склянка

  • Яйце
    1 шт

  • Борошно
    1 склянка

  • Сода
    0.5 ч. л.

  • Какао-порошок(для другого коржа)
    2 ст. л.

  • Жирна сметана (для крему)
    700 г

  • Цукор(для крему)
    1 склянка

  • Банан
    3-4 шт.

  • Ананаси консервовані
    1/3 великий банки

Приготування:


Крок 1
З сметани,цукру,яйця,борошна і соди спекти білий корж.З таких же продуктів спекти другий корж,тільки додати какао-порошок.Кожен корж розрізати навпіл.Для основи торта візьмемо світлий корж(або якщо хочете темний).
Торт "Панчо"
Крок 2
Решта 3 коржа поламати руками на шматочки.Банани порізати кружечками(чим більше бананів,тим смачніше).
Для крему збити сметану з цукром.Наламані шматочки коржів змішати з кремом.
Торт "Панчо"
Крок 3
Укладати шарами:
на цілий корж викладаємо частину крему,банани і трохи ананасів,потім шматочки коржів разом з кремом.Весь торт викладаємо гіркою,поки не закінчаться коржі і фрукти.
Торт "Панчо"
Готово!
В кінці поливаємо весь торт кремом.Навіть якщо крем буде стікати,нічого страшного - збираємо його ложкою і знову поливаємо торт,поки все не вбереться в коржі.
Торту бажано ніч постояти в холодильнику.Приємного апетиту!
Торт "Панчо"

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок