Торт з полуницею. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


У сезон полуниці хочу запропонувати вашій увазі смачний і простий у приготуванні тортик. Для приготування рекомендую взяти натуральні вершки. Торт вийде дуже ніжний. А бісквіт рекомендую спекти саме в мультиварці.

Інгредієнти:


  • Яйце куряче
    4 шт

  • Цукор
    1 скл.

  • Ванілін
    1 гр

  • Борошно
    1 скл.

  • Вершки жирні
    350 мл

  • Молоко згущене
    100 гр

  • Полуниця
    300 гр

  • Розпушувач тіста
    1 ч. л.

  • Шоколад молочний
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Яйця збити міксером до пишноти
Торт с клубникой
Крок 2
Всипати цукор. Збити до пишної білої маси
Торт с клубникой
Крок 3
Додати розпушувач і просіяне борошно
Торт с клубникой
Крок 4
Тісто викласти у змащену чашу мультиварки. Випікати бісквіт на режимі Випічка - 30 хвилин (з відкритим клапаном)
Торт с клубникой
Крок 5
Тим часом приготувати крем. Натуральні вершки збити до м'яких піків, додати ванілін і згущене молоко. Ще раз збити. Прибрати на годину в холодильник
Торт с клубникой
Крок 6
Готовий бісквіт охолодити на решітці
Торт с клубникой
Крок 7
Розрізати на 3 коржі
Торт с клубникой
Крок 8
Промазати кожен корж кремом, також обмазати боки і верх торта
Торт с клубникой
Крок 9
Прикрасити тертим шоколадом і полуницею
Торт с клубникой
Готово!
Приємного чаювання!
Торт с клубникой

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок