Торт-безе з вишнею. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Легкий і дуже смачний десерт з вишневою кислинкою і ромовим ароматом.

Інгредієнти:


  • Сир 0%
    200 гр

  • Яйця
    3 шт.

  • Крохмаль
    2 чайн. л.

  • Оцет
    1 чайн. л.

  • Вершки
    300 гр

  • Сіль
    щіпка

  • Вишнева горілка або ром
    1 чайн. л.

  • Вишня
    500 гр.

  • Мигдальна стружка
    30 гр.

Приготування:


Крок 1
Нам потрібно знежирений сир, вершки для збивання, вишня,яйця.

Торт-безе с вишней
Крок 2
Від яєць нам потрібні тільки білки.Збиваємо білки до стійкої піни,додаючи оцет,ром,3 стіл л. цукру і крохмаль. Малюємо на папері для випічки коло,я взяла тарілку на якій передбачалося подавати торт. На коло лопаткою викладаємо безе,кондитерським шприцом робимо бортики. Виходить така корзиночка.
Поки викладаємо безе на папір,включаємо духовку нагріваємо духовку до 170 градусів. Зменшуємо температуру в духовці до 100-80 градусів і випікайте близько безе 1,5 години до сухого хрусткого стану. Вимкніть духовку, відкрийте дверцята і сушіть ще 4-5 годин, поки духовка повністю не охолоне.
Торт-безе с вишней
Готово!
Вишню звільнити від кісточок,відкинути на друшляк,щоб стікав сік.Потім змішаємо її з ромом.Сир розминаємо блендером,щоб позбутися від крупинок. Вершки збиваємо з цукром.Акуратно змішуємо сир і вершки. У кошик з викладаємо безе вершково-сирний крем,слідом вишню з ромом.Посиплемо зверху пелюстками мигдалю
Торт-безе с вишней

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок