Смажені дріжджові пиріжки з яблуками і шоколадом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смажені пиріжки – це класика російської кухні. Пропоную приготувати дріжджові пиріжки з яблуками і шоколадом.

Інгредієнти:


  • Борошно
    500 гр.

  • Молоко
    250 мл.

  • Дріжджі пресовані
    30 гр.

  • Яйце
    1 шт.

  • Олія (в тісто)
    3 ст. л.

  • Сіль
    1 трісок.

  • Цукор (в тісто)
    0,5 ч. л.

  • Яблуко
    3 шт.

  • Цукор (в начинку)
    1 ст. л.

  • Рослинна олія (для смаження)
    3 ст. л.

Приготування:


Крок 1
Для приготування дріжджового тіста змішайте дріжджі з теплим молоком і половиною ложки цукру.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 2
Окремо насипте борошно.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 3
Вилийте суміш у миску з борошном. Поставте в тепле місце на 15 хвилин. Після цього влийте рослинне масло, куряче яйце і додайте сіль.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 4
Замісіть еластичне тісто, не липнущее до рук.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 5
Все, тісто готове! Воно не вимагає додаткового часу на підйом і расстойку. Розділіть тісто на рівні частини. Із зазначеної кількості інгредієнтів у вас вийде 12 великих пиріжків.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 6
Приготуйте начинку. Яблука очистіть від шкірки, поріжте кубиками. Складіть в каструлю або черпак, додайте цукор і трохи води. Потушкуйте яблука під закритою кришкою, поки вони не стануть м'якими.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 7
Викладіть яблука в миску і дайте їм охолонути.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 8
Кожен купок тіста розкачайте або розімніть руками до розмірів невеликої коржі. Викладіть начинку з яблук у центр коржі, додайте часточки порізаного або поламаного шоколаду.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 9
Защипайте краю пиріжка. Повторіть з іншими пиріжками.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Крок 10
Розігрійте на сковороді олію. Викладайте пиріжки швом вниз. Обсмажуйте до рум'яної скоринки. Переверніть і продовжуйте смажити з іншого боку ще 3-4 хвилини.
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом
Готово!
Приємного апетиту!
Жареные дрожжевые пирожки с яблоками и шоколадом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок