Теплий овочевий салат. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Корисний та смачний салт з запечених в духовці овочів з оливковою олією.

Інгредієнти:


  • Баклажани
    0.5 шт

  • Кабачок
    0.5 шт

  • Перець болгарський
    1 шт

  • Помідори
    1 шт

  • Кінза
    0.5 шт

  • Сіль
    1 ч. л.

  • Олія оливкова
    50 мл

Приготування:


Крок 1
Баклажан наріжте кубиками близько 2 см шириною.
Теплый овощной салат
Крок 2
У миску налийте достатня кількість води і посоліть її. Покладіть баклажани і залиште на 10 хвилин. Воду злийте, а баклажани промийте під проточною водою. Завдяки цьому сині віддадуть свою гіркоту.
Теплый овощной салат
Крок 3
Кабачки наріжте кубиками розміром як і сині.
Теплый овощной салат
Крок 4
Викладіть овочі на змащену олією сковорідку.
Теплый овощной салат
Крок 5
Болгарський перець почистіть від насіння і наріжте кільцями.
Теплый овощной салат
Крок 6
Додайте перець до овочів. Поставте сковороду в духовку і залиште треба готовності (10-15 хвилин) при 200 градусах
Теплый овощной салат
Крок 7
Помідори кладуть у такий салатик свіжими. Наріжте їх невеликими кубиками.
Теплый овощной салат
Крок 8
Болгарський перець вийміть першим, раніше він буде готовий.
Теплый овощной салат
Крок 9
Слідом викладіть інші овочі, після готовності. Поріжте дрібно кінзу і додайте в салат.
Теплый овощной салат
Готово!
Перед подачею салат полийте оливковою олією. Їжте на здоров'я=)
Теплый овощной салат

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок