Паштет з курячої печінки з грибами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Рецептів печінкового паштету безліч.Пропоную приготувати паштет з грибами.

Інгредієнти:


  • Печінка
    400 гр

  • Цибуля
    1 шт

  • Морква
    1 шт

  • Гриби печериці
    3-4 шт

  • Мускатний горіх
    0,5 ч. л.

  • Вершкове масло
    100 гр

  • Сіль,перець
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Обсмажимо цибулю,моркву до прозорості.Додамо промиту і нарізану шматочками печінку. Дольем трохи води і згасимо до готовності.Посолимо і поперчимо.Залишимо охолонути.Потім перекрутимо через м'ясорубку.
Паштет из куриной печени с грибами
Крок 2
Гриби наріжемо кубиками.
Паштет из куриной печени с грибами
Крок 3
Обсмажимо до рум'яної скоринки.Додамо до печінковому паштету.Всі перемішаємо,додамо розм'якшене вершкове масло.Приправимо мускатним горіхом.
Паштет из куриной печени с грибами
Готово!
Викладемо паштет в контейнер і відправимо в холодильник охолодитися.
Паштет из куриной печени с грибами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок