Паштет печінковий запечений. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Цей паштет зручний тим, що його як будь-м'ясний виріб, можна відрізати скибочку покласти на хліб, або нарізати на закусочну тарілку на святковий стіл.

Інгредієнти:


  • Печінка куряча
    500г

  • М'ясо свиняче, грудинка
    400г

  • Цибуля
    3 шт.

  • Маргарин
    100г

  • Сіль, перець
    за смаком

  • Яйця
    4шт.

Приготування:


Крок 1
Розтопити маргарин і злегка підсмажити на ньому цибулю.
Паштет печёночный запеченный
Крок 2
Додати до маргарину печінку і всі разом злегка обсмажити на великому вогні. Якщо печінка смажити на маленькому, вона буде твердою.
Паштет печёночный запеченный
Крок 3
М'ясо відварити до підлозі готовності зі спеціями. Перемолоти разом в комбайні, або в м'ясорубці печінка, м'ясо, цибулю, додати яйця і спеції. Добре перемішати.
Паштет печёночный запеченный
Крок 4
На деко застелити папір для випічки і вилити масу.
Паштет печёночный запеченный
Крок 5
Запікати 1 годину, при температурі 200*. Охолоджувати в формі, щоб паштет увібрав жир, який виділив при запіканні.
Паштет печёночный запеченный
Готово!
Прекрасний варіант на сніданки.
Паштет печёночный запеченный

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок