Рулет з лаваша і фаршу під соусом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


М'ясні рулети а лаваші дуже ситні. Два рулету цілком вистачить на чотирьох.

Інгредієнти:


  • Фарш свинячий
    200 гр.

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Сир твердий
    150 гр.

  • Зелень
    1 пучок

  • Лаваш
    2 шт.

  • Молоко
    0,5 стакан

  • Сметана
    2 ст. ложки

  • Гірчиця
    2 чай.ложк

  • Куркума
    0,5 чай.л.

  • Сіль
    за смаком

  • Перець чорний
    за смаком

  • Яйце куряче
    1 шт.

  • Олія рослинна
    1 ст. лож.

  • Крихта хлібна
    2 ст. лож.

Приготування:


Крок 1
Підготуємо потрібні продукти.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 2
Дрібно нарізати цибулю і посмажити на сковороді до м'якості.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 3
Додати фарш і смажити до готовності.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 4
У остиглий фарш викласти хлібні крихти, зелень, посолити і поперчити.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 5
Лаваші змастити гірчицею. На один лаваш йде одна чайна ложка гірчиці.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 6
Викласти фарш і натерти на крупній тертці сир. Сир розділити на три частини. Дві частини на лаваші, а третю частину залишити на заливку.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 7
Лаваш з начинкою, згорнути в рулет і викласти у форму для запікання.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 8
Робимо Соус прямо перед заливкою. Змішати молоко, сметану, куркуму і сіль. Натерти сир і вбити яйце. Перемішати.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 9
Заливаємо рулети.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Крок 10
Накриваємо фольгою й запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Рулет из лаваша и фарша под соусом
Готово!
Готові рулети. Приємного апетиту!
Рулет из лаваша и фарша под соусом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок