Італійський томатний суп з сосисками

Сніданок, Обід, Вечеря, Перші страви, Супи

Італьянскій томатний суп з сосіскамі


Томатний суп з сосисками рецепт


Багато хто з нас колись були студентами. В не дуже багату студентську бутність готували суп з сосисками і вермішеллю. І смачно, і який ніякої запах м'яса є. Але з віку студента вже виросла, а деякі смаки залишилися. Як я зраділа, коли знайшла рецепт італійського томатного супу з сосисками. Найдивовижніше, що в Італії це досить поширений суп. Готується недовго, близько 45 хвилин. Бажано заздалегідь приготувати курячий бульйон з двох ніжок. З макаронних виробів візьміть вермішель у вигляді зірочок. У супі вийде дуже красиво. Квасоля можна взяти і червону. Але я беру сама і вам рекомендую купити білу квасолю, вона ніжна, приємна на смак. Після приготування супу, він має яскравий томатний смак, добре зігріває і насичує.


Інгредієнти до рецепту:



  • Бульйон з 2 курячих ніжок - 1,5 л.

  • Сосиски - 7 шт.

  • Цибуля - 2 шт.

  • Часник - 3 шт.

  • Томати у власному соку - 1 банка

  • Біла консервована квасоля - 1 банка

  • Базилік за смаком

  • Пармезан - 70 гр.

  • Макаронні вироби - 50 гр.

  • Оливкова олія - 3 ст.л.


Томатний суп з сосисками рецепт з фото


Отже, починаємо готувати. Бульйон у нас вже готовий. Складаємо всі інгредієнти, з яких будемо готувати.


Італьянскій томатний суп з сосисками рецепт


Беремо каструлю з товстим дном. У ній обсмажуємо цибулю і сосиски. Лук повинен стати прозорим. З сосисок потрібно попередньо зняти шкірку. Потім у каструлю закидаємо порубаний часник. Тушкуємо 2 хвилини, насолоджуємося смачним запахом. Вважається, що при вдиханні часнику ми підвищуємо імунітет.


Італьянскій томатний суп з сосисками рецепт з фото


Ну а потім в окрему ємність вилити вміст банки з томатами. З помідор знімаємо шкірку. Буде негарно і, як в супі потім виловлювати шкірку з помідор. Потім помідори додаємо в каструлю з сосисками і цибулею.


Томатний суп з сосіскамі


Всю красу залити підготовленим бульйоном. Дати закипіти і варити 35 хвилин на невеликому вогні.


томатний суп


Після закінчення варіння додати в суп все інше: базилік, курячі ніжки, квасоля, вермішель. Перчити і солити за смаком. Вермішель зазвичай швидко вариться, стає красивою.


Італьянскій томатний суп з сосіскамі


Потім наливаємо суп в тарілку, присипаємо петрушкою і тертим сиром. Можна їсти і вдаватися до спогадів про студентської молодості


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок