Котлети у вафлях. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Така котлета виходить набагато соковитіше, ніж звичайні, знайомі всім нам м'ясні котлети, приготовлені на сковороді. І це все тому, що вафлі, якими накривається фарш, відіграють роль своєрідного бар'єра, який утримує сік усередині котлети. А котлети готуються у вафлях нітрохи не складніше простих м'ясних котлет.

Інгредієнти:


  • Фарш (свино-яловичий)
    500 г

  • Вафлі
    1 упаковка

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Яйце куряче
    4 шт.

  • Сіль морська
    за смаком

  • Перець чорний
    за смаком

  • Олія рослинна
    для смаження

Приготування:


Крок 1
Для приготування котлет нам знадобиться фарш, цибулю, яйця, вафлі, цибуля, перець, рослинна олія.
Котлеты в вафлях
Крок 2
Цибулю в фарш натираємо на тертці з великими отворами.
Котлеты в вафлях
Крок 3
Цибулю додаємо до фаршу.
Котлеты в вафлях
Крок 4
Солимо, перчимо перемішуємо.
Котлеты в вафлях
Крок 5
У фарш додаємо яйце і 100 мілілітрів холодної води, для соковитості фаршу.
Котлеты в вафлях
Крок 6
На вафлю викладаємо 1 столову ложку фаршу. Рівномірно розподіляємо по вафельці.
Котлеты в вафлях
Крок 7
Накриваємо інший вафлею.
Котлеты в вафлях
Крок 8
У тарілку розбиваємо 3 яйця, потім котлети з двох сторін.
Котлеты в вафлях
Крок 9
Смажимо з двох сторін на сковороді.
Котлеты в вафлях
Готово!
Котлети готові.
Котлеты в вафлях

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок