Паста з тунцем від Дж. Олівера.. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Це улюблене суботнє блюдо Джулс - дружини Джеймі. Дуже смачно і шикарно, хоча зусиль воно вимагає небагато. Рецепт з книги "Готуємо з Джеймі".

Інгредієнти:


  • Пенне (або рігатоні)
    450 г

  • Цибуля червоний
    1 головка

  • Перець чилі
    1 стручок

  • Базилік
    30 г

  • Томати в с/з
    800 г

  • Консервований тунець
    2 банки по 300г

  • Мелена кориця
    1 год л

  • Оливкова олія

  • Лимон
    1 шт

  • Пармезан
    30 г

Приготування:


Крок 1
Цибулю очистити і дрібно порубати.
Паста с тунцом от Дж. Оливера.
Крок 2
У вимитого і обсушенного перчика чилі видалити насіння і дрібно порубати, пучок свіжого базиліка - листя обірвати, стебла порубати.
Паста с тунцом от Дж. Оливера.
Крок 3
Помідори подрібнити (блендером або на тертці).
Паста с тунцом от Дж. Оливера.
Крок 4
У сковорідці разогрть трохи оливкової олії, всыпатьт цибулю, чилі і стебла базиліка, приправити корицею і смажити на невеликому вогні протягом 5 хв, щоб цибуля розм'як.
Паста с тунцом от Дж. Оливера.
Крок 5
Із тунця злити масло і розім'яти виделкою.
Паста с тунцом от Дж. Оливера.
Крок 6
Збільшити вогонь і додати помідори. Додати тунця до помідорів. Посолити. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні близько 20 хвилин.
Паста с тунцом от Дж. Оливера.
Крок 7
Пенне відварити за інструкцією на упаковці до стану аль денте. Злити. Перемішати з соусом. Додати сік лимона, оливкова олія і пармезан. Перемішати.

Паста с тунцом от Дж. Оливера.
Готово!
Приємного апетиту!
Паста с тунцом от Дж. Оливера.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок