Макарони з соусом з тунця. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Блюдо приготовлено за рецептом Дж. Олівера "Улюблена паста Джулс". Тільки я готувала в менших пропорціях, без перчика чилі і вибір макаронних виробів.. що знайшлося на кухні.
За рецептом треба взяти або Рігатоні або Пенне.
Виходить дуже смачне блюдо, яке не може не сподобається всім вашим домашнім.

Інгредієнти:


  • Макарони
    300 гр.

  • Тунець консервований
    1 б.

  • Ріпчаста цибуля
    1 шт.

  • Лимон (сік і цедра)
    Половина

  • Консервовані томати
    300 гр.

  • Свіжий базилік
    Кілька гілочок

  • Палички кориці
    2 шт.

  • Оливкова олія
    50 мл

  • Тертий Пармезан
    40 гр.

  • Сіль, спеції
    За смаком

Приготування:


Крок 1
Поставити отвариваться макаронні вироби до готовності.
Макарони с соусом из тунца
Крок 2
У сковороді на оливковій олії підсмажити цибулю, дрібно нарізаний, до прозорості, із стеблами базиліка ( листочки зняти і нарізати . Вони підуть у страву трохи пізніше) а поки стебла віддадуть свій аромат . Так само додати палички кориці або мелену, кому як подобається.
Макарони с соусом из тунца
Крок 3
Через хвилин 5, коли піде хороший, солодкий аромат потрібно трохи збільшити вогонь і додати томати і тунець. Потушить20 хв.
Макарони с соусом из тунца
Крок 4
Листочки базиліка дрібно порізати, з лимона зняти цедру і вичавити сік.
Додати в сковороду з соусом.
Макарони с соусом из тунца
Крок 5
В самому кінці додати тертий Пармезан, сіль, спеції за смаком.
Макарони с соусом из тунца
Готово!
Приємного апетиту !
Макарони с соусом из тунца

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок